تخت جمشید ( پارسه )

تخت جمشید ( پارسه )

پارسه سکوت نیست ُ حقیقتی است که بر سنگ نوشته اند .
تخت جمشید ( پارسه )

تخت جمشید ( پارسه )

پارسه سکوت نیست ُ حقیقتی است که بر سنگ نوشته اند .

معرفی مناطق نمونه گردشگری شهرستان مرودشت

معرفی مناطق نمونه گردشگری شهرستان مرودشت

1.             منطقه تنگ بستانک مشهور به بهشت گمشده :ا 

ین تفرجگاه در فاصله تقریبی 120 کیلومتری شمال غربی شهرستان مرودشت و در بخش کامفیروز جنوبی واقع شده و بدلیل وجود چشمه سارهای طبیعی و انبوه درختان جنگلی و کوههای بلند و مصفای آن که چشم هر گردشگر و بیننده ای را خیره می نماید به بهشت تشبیه شده و هر ساله پذیرای میهمانان و طبیعت گردان زیادی از اقصا نقاط استان وکشور می باشد . این مکان از امکانات اولیه راه ،دسترسی برق،سرویس بهداشتی، و پارکینگ برخوردار است و فاصله کمی تا بخش کامفیروز دارد.

2.             مجموعه سد درودزن : 

ا ین تفرجگاه طبیعی در فاصله حدود 90 کیلومتری شمال غربی شهرستان مرودشت و در منتهی الیه قسمت جنوبی بخش کامفیروز قرار دارد و در این مکان علاوه بر وجود دریاچه مصفا و بزرگ درودزن طبیعت بکر و چشم نواز اطراف سد ،وجود جنگلهای طبیعی و امکانات دیگر مجموعه از جمله هتل و مجموعه اقامتی آن و امکانات دریاچه گردی از جمله مزایای آن مجموعه می باشد که هر ساله پذیرای میهمانان زیادی می باشد.

3.            تنگ خوش(تنگ خشک ) سیوند:  

این تفرجگاه طبیعی در فاصله 30 کیلومتری شمال شرقی شهرستان مرودشت و در روبروی دهستان سیوند واقع شده و بصورت تنگه ای است با طول تقریبی 20 کیلومتر و عرض 2 کیلومتر که دارای پوشش گیاهی انبوه و چشم نوازی از درختان بنه ،ارژن، بادام کوهی،  کیکم می باشد و بکر و دست نخورده است . این تفرجگاه بسیار زیباست . معادن سنگ دوره هخامنشی و کتیبه دوره پهلوی در محدوده این دره واقع شده است  .

4.             تخت جمشید:  

این بنای با شکوه تاریخی در فاصله تقریبی 10 کیلومتری شمال شرقی شهرستان مرودشت و در دامنه کوه مهر (رحمت ) واقع شده وسعت عرصه تاریخی آن حدود 13 هزار متر مربع و شامل بقایای کاخهای زیبا از شاهان دوره هخامنشی چون داریوش ،خشایارشاه، اردشیر می باشد. و هر ساله پذیرای صدها هزار نفر گردشگر داخلی و خارجی است . در این مجموعه تاریخی امکانات و فضاهای زیادی موجود و ار همه لحاظ پاسخگوی نیازهای هر گردشگر می باشد.

5.             امامزاده سید محمد از فرزندان امام موسی کاظم (ع) معروف به سلطان ولایت

در فاصله 35 کیلومتری شهرستان مرودشت در نزدیکی روستای سلطان ولایت و در بالای کوه واقع شده و دارای درختان کثیری از انواع مختلف با سایه های بلند جهت آسایش زوار محترم،یک ساختمان و چشمه ای با صفا با آبی سرد و شیرین در سینه کوه که زوار زیادی از قدیم الایام از راههای دور و نزدیک خصوصاً در شبهای جمعه و روزهای تعطیل به زیارت این بقعه متبرکه می آیند بطوری که سالیانه حدود 10000 نفر از این مکان مقدس دیدن می فرمایند و دارای امکانات آب ، برق و ساختمان زائر سرای آن هم در حال ساخت و ساز است .

6.             بقعه متبرکه حضرت ایوب نبی(ع)

در 42 کیلومتری شهرستان مرودشت و 78 کیلومتری شمال شیراز در مسیر جاده سد درودزن و در دامنه کوه ایوب و مجاورت روستای چمنی بقعه متبرکه حضرت ایوب نبی(ع) و همسرش بانو بی بی رحیمه قرار دارد ، چشمه ای با صفا با دو حوضچه کوچک و بزرگ و درختان کهنسال زیادی که در کنار بقعه قرار دارد روح انسان را جلا می بخشد ، از قدیم الایام زوار زیادی از راههای دور و نزدیک و کشورهای همجوار جهت دعا و نیایش و گذراندن تعطیلات به این مکان مقدس می آیند بطوری که سالانه 30000 هزار نفر از این محل دیدن می فرمایند. در گوشه دیگری از این مکان درختچه های موجود است که از دور شبیه گوسفند و به گله ایوب نبی (ع) معروف است . این مکان دارای امکانات آب ، برق می باشد و به جهت قدمت زیاد ساختمان ، اداره اوقاف مرودشت در سال 1371 طرح جامع آن را تهیه و بر اساس آن شروع به عملیات عمرانی آن نمود از جمله این فعالیتها: تسطیح تپه ها، ایجاد فضای سبز، محوطه سازی،پارکینگ، نصب اسباب بازی، احداث سرویس بهداشتی ،لوله کشی محوطه، ساخت غسالخانه ، سکوبندی محوطه ، تخریب ساختمان قدیمی  و تجدید بنای جدید با زیر بنای حدود 400 متر مربع که مراحل پایانی آن در حال انجام است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد